Komunikacije

 

 Dragi naši bivši studenti, pokrenuli smo ovu stranicu i alumni klub kako biste i nakon studiranja ostali obaviješteni o događanjima na Sveučilištu i na Odsjeku. Trenutno smo u postupku izrade Alumni adresara i potrebni su nam Vaši podaci. Molimo Vas da ispunite ovaj obrazac i pošaljete ga na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Kada dođemo do određenog broja prijava, Vaše podatke i načine kontaktiranja objavit ćemo na ovoj stranici (ukoliko Vi na to pristajete), a sve to u svrhu boljeg i lakšeg povezivanja među bivšim studentima i profesorima.

Nadamo se da ćete se odazvati u što većem i doprinijeti stvaranju i poboljšanju komunikacije među bivšim i sadašnjim studentima u svrhu druženja, ali i pomoći. Unaprijed se zahvaljujemo Vašem doprinosu.

 

Preuzmite Obrazac za učlanjenje u alumni klub

 

 

Priče bivših studenata

 

 Dragi naši bivši studenti, ovaj dio naših stranica odnosit će se na isključivo vaše priče. Kako bismo našim sadašnjim i budućim studentima pokazali koliko studiranje ruskog jezika na Sveučilištu u Zadru može koristiti i/ili odrediti životni put, molimo Vas da nam se javite na email adresuOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Sve što trebate jest poslati nam email s par kratkih crta o tome čime se sada bavite, gdje se nalazite i kako živite, ali i kako je studiranje na Sveučilištu u Zadru i na Odsjeku za ruski jezik i književnost neposredno ili posredno pomoglo da dospijete gdje se nalazite danas. Naši urednici će Vas kontaktirati ukoliko nam je potrebno više podataka ili nas zanima nešto posebno. Isto tako, nije nužno, ali bilo bi jako korisno kada biste nam poslali i sliku koju bismo mogli objaviti, a koja prikazuje Vaš novi život.

Radujemo se Vašim pričama i vjerujemo da će motivirati naše sadašnje, ali i buduće studente!

Uredništvo

Pomoć Alma mater

 

Odsjek za ruski jezik i književnost aktivno sudjeluje na znanstvenim i stručnim skupovima, kongresima, studentskim i ostalim događanjima, ali i organizira mnoge skupove i događanja poput već poznatih Ruskih dana. Diljem svijeta poznato je kako bivši studenti pomažu svoje matično sveučilište. Taj model odlučili smo usvojiti i mi.

Ukoliko se želite uključiti u navedene događaje ili u njihovu organizaciju pružanjem bilo kakvih usluga, sponzorstvom ili nekim drugim vidom pomoći, možete nas kontaktirati:
putem maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.,
telefonom na +385 (0)23 200 725 
ili putem naše kontakt forme

Scroll to top